И в следващите седем дни особена промяна във времето над

...
И в следващите седем дни особена промяна във времето над
Коментари Харесай

Повече слънце и по-малко дъжд в първата десетдневка на юни?

И в идващите седем дни особена смяна във времето над страната няма да настъпи. Това е оснвоното умозаключение след съвещанието на Синоптичната комисия.

Атмосферата остава неустойчива, опцията да се образува мощна купесто-дъждован облачност се резервира, а това значи повече превалявания основно в следобедните часове и по здрач.

В другите дни с друга активност и на разнообразни места в страната.

По-точна прогноза не мож да се даде, тъй като тези процеси се развиват стихийно и е невероятно да се предвиждат с акуратност авансово. Условията обаче подсказват точно такова развиване на времето и в идващите дни.

Планинските региони, несъмнено, ще са подложени на гръмотевични стихии, само че и над останалата част от страната ще се развиват такива процеси.

Този интервал, най-малко сега наподобява да продължи до края на идната седмица, когато би трябвало да настъпи краткотрайна стабилизация на атмосферата, поради повишение на атмосферното наляганеи за няколко дни опцията за превалявания да е минимална, да забележим първите същински летни дни.

Дали това ще се случи, ще разберем на идващото съвещание на Синоптичната комисия във вторник.

Бъдете деликатни, в случай че стартира гръмотевична стихия, потърсете несъмнено скривалище в автомобил или в постройка. Остава и заплахата от градушки.

Синпотчината комисия обърна внимание и на една друга тематика обвързвана с времето, а точно изказването от през вчерашния ден на еврокомисаря по ръководство на рецесии Янез Ленарчич, който в особено изявление съобщи, че Европа я чака тъмно бъдеще, в случай че не се вземат ограничения против климатичните промени и евентуално, по този начин твърди той,

Разбира се това е изцяло погрешно и всеки един от нас го знае сигурно, тъй като няма елементи от Европа, които да са необитаеми, нито има раелна опция да станат такива. Подобни изказания всяват единствено ужас и са в поддръжка единстевено на противоречивата политика на зеления преход, евентуално и поради това се вършат по този метод - санзационно.

Всъщност е доста просто и може да се проверидори през Google, че сходни изявления са правени още преди 15 - 20 години, че елементи от Европа ще станата необитаеми в околните.

Както сами знаете, нищо сходно не се е случило и няма да се случи.

Обръщаме внимание на сходни изказвания, тъй като не трябва да се прекалява със загрижеността за климата, не за друго, а тъй като това се трансформира в действителна политика и се отразява на всекидневието на всеки от нас. А обстоятелствата приказват, че основна смяна в климатичните условия за живот няма.

Що се отнася до България и у нас, въпреки и слабия трендза повешение на температурите да е реалност, няма смяна в изискванията за живот, нито във връзка с преваляванията, нито във връзка с температурите.

Средната температура на планетата Земя все още на съвещанието на Синоптичната комисия остава14,19 градуса, без смяна запоследната седмица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР