И в двата дни на уикенда (10 и 11 септември)

...
И в двата дни на уикенда (10 и 11 септември)
Коментари Харесай

Гурме фестивал за храни и напитки събира най-добрите заведения в София на едно място

И в двата дни на уикенда (10 и 11 септември) жителите и гостите на София ще могат да се насладят на изкушенията, които им предлага фестивала за храни и питиета.

Събитието ще събере някои от най-хубавите заведения и артикули в алеите на парка на НДК, в частта пред Кино Кабана. Това е, който е част от календара на културните събития на Столична община.

Списание " Бакхус " е добре познато на необятната публика с други два емблематични фестивала, наложили се през годините - и. Новото кулинарно събитие също ще предложи вкусни солени и сладки хапки, заведения за хранене с тематична кухня, занаятчийски десерти, български бири, винени питейни заведения, както и авторски коктейли, дело на някои от най-хубавите миксолози и бармани в България. Целта на уредниците е да разпространяват качествените храни и питиета, създавайки поле за изява за всички тях.

 Коктейли и танци до НДК на нов Коктейли и танци до НДК на нов " Бакхус " фест този уикенд

Важен подробност за събитието е, че то е напълно безкешово, като концепцията е по-бързото и хигиенично обслужване на публиката. Всеки клиент ще може да заплаща с кредитна/дебитна карта или с цифров портфейл.

Освен разнообразно меню, уредниците приготвят и богата културна стратегия. Ще бъде построена сцена, на която в следобедните часове посетителите ще слушат музикални осъществявания онлайн от близки и далечни страни, къси просветителни лекции на тематика храна и присъщи напитки.

 Плакатът на събитието
Плакатът на събитието

А в неделя вечер гостите на фестивала ще станат очевидци и слушатели на полемика, отдадена на София, водена от екипа зад - конкурс, въодушевен от кориците на именитото списание The New Yorker, за илюстрации на достоверния и разнороден лик на столицата и живота на софиянци. Разговорът има за цел да инициира публичен спор за това в какъв град желаеме да живеем.

Организаторите молят всички да наблюдават, където ежедневно се афишират участници и се актуализира информацията.

 Освен разнообразно меню, уредниците приготвят и богата културна стратегия
© Цветелина Белутова

Освен разнообразно меню, уредниците приготвят и богата културна стратегия

Възможно е авансово закупуване на онлайн билети за отбягване на опашки - през системите на и. Билети ще се продават и на място в дните на събитието с минимално оскъпяване.

Съорганизатор на фестивала е " Пазари Възраждане " ЕАД.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР