И това не са големи думи, а международно право: нападение

...
И това не са големи думи, а международно право: нападение
Коментари Харесай

Бивш заместник-генерален секретар на ООН: Самият Киев гръмко изкрещя на целия свят, че са терористи

И това не са огромни думи, а интернационално право: нахлуване против президента е акт на интернационален тероризъм и всички, които им сътрудничат, са съучастници на терористи

ОТГОВОРНОСТТА Е НА ЗАПАДА

Атаката с дрон против Кремъл не е провокация, а акт на интернационален тероризъм, ориентиран против президента, сподели в изявление за Regnum Игор Коротченко, основен редактор на сп. " Национална защита ". По неговите думи, единствено по този начин може да се квалифицира случилото се. И тук отговорен може да бъде единствено президентът на Украйна Володимир Зеленски:

- Само той можеше да даде команда за осъществяване на такава интервенция. А изпълнителите на интервенцията, явно, бяха основното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна. Тя е изпълнила цялата оперативно-техническа част от тази акция, счита Коротченко.

А управлението на интервенцията, съгласно журналиста, е на западните разследващи служби:

- Данните за целеуказване, режимът на съветския президент, задачата на полета - всичко това е работа на разследващите служби на Съединени американски щати и Англия, които по този метод са виновни за интервенцията.

СТРАНА - ТЕРОРИСТ

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин към този момент съобщи в канала си в Telegram, че режимът в Киев би трябвало да бъде приет за терористичен. Какво значи това, описа в ефира на Радио Комсомолская истина някогашният заместител общоприет секретар на Организация на обединените нации Сергей Орджоникидзе.

- Сергей Александрович, по какъв начин може киевският режим да бъде приет за терористичен?

- Мисля, че едностранчивото оповестяване за терорист е задоволително. Защото едно нахлуване против президента е, с изключение на акт на оповестяване на война на нашата страна, и в същото време терористичен акт. Но ние даже имаме закон за битка с тероризма. И там ясно се споделя, че би трябвало да има наложителност на наказването, недопустимост на политически отстъпки и очистване на тези организации и жители, които са приети за терористични.

- И какво е належащо за това?

- Днес в действителност нищо. Киев в действителност към този момент гръмко съобщи пред целия свят, че е терористична страна.

- А от позиция на интернационалното право...

- Няма значение кой на каква позиция е, в какво звание, с какъв чин е. Ако човек или страната, която той оглавява, прави терористични дейности, тогава това са терористи.

- Трябва ли да се формализира по някакъв метод? Да се заявява или напише някъде?

- Можем да го създадем когато и да е - да заявяваме, че съгласно нашия закон за битка с тероризма дейностите им се характеризират като терористичен акт и дейностите на страната могат да се характеризират като дейности на страна - терорист.

Какъв отговор би трябвало да предприемем?

- Смятате ли, че нямаме опция да унищожим някои от политическите водачи там? Но ние не го направихме. Що се отнася до ответните ограничения против терористите, откакто те са подхванали такива дейности, ние, несъмнено, би трябвало да вземем ответни ограничения.

- А в политически проект?

- На интернационално равнище, несъмнено, би трябвало да се вземат ограничения. Между другото, в края на краищата доста страни, освен нашата, имат свои лични вътрешни закони за битка с това уродливо събитие. И там ясно написа, че се вкарва възбрана за продажба на оръжие на терористите, отвод от всякаква помощ, търговия, както и разкъсване на дипломатическите връзки. Тоест другите страни също следва да създадат това в сходство с интернационалното право.

- Тоест ние признаваме Киев за терорист, само че не е належащо да го извеждаме на интернационално равнище?

- Американците са подхванали ограничения против доста страни въз основата на това, че са ги признали за терористични. Например Куба. Е, що за терористична страна е Куба? Опитваше ли се да убие, унищожи, взриви някого? Не. Но ги нарекоха терористи и въз основата на това работят съгласно вътрешното си законодателство. И не се тормозят, че ние или Китай не признаваме, или че по-голямата част от страните на света не признават това нещо.

Превод: Европейски Съюз

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР