И това лято електроразпределителната компанията, обслужваща територията на Североизточна България

...
И това лято електроразпределителната компанията, обслужваща територията на Североизточна България
Коментари Харесай

ЕРП Север кани зрелостници и студенти в своята платена лятна програма „Първи стъпки в кариерата“

И това лято електроразпределителната компанията, обслужваща територията на Североизточна България насочва предложение към завършващите средношколци и студентите в областта на енергетиката, да вземат присъединяване в особено проведената за тях лятна обучителна стратегия. Проектът „ Първи стъпки в кариерата " има 5-годишна история. Целта му е да улесни прехода на бъдещите енергетици от образователния развой към професионалната им реализация. „ Практическият профил на стажантските и практикантски стратегии, които компанията предлага са в основата на действителното и дейно създаване на бъдещите електроинженери. Работата в изцяло безвредна среда и под надзора на специалисти в региона подсигурява усвояването на базови на практика познания и умения нужни за добър старт и уверени първи стъпки в кариерата на всеки искащ да се включи ", по този начин експертите от отдел „ Подбор, оценка и образование на ЧР " към ЕНЕРГО-ПРО, изясняват концепцията на годишната самодейност в поддръжка на младите експерти.

Програмата е отворена за всички възпитаници 12-ти клас на образователната 2019 / 2020, както и студенти 3-ти и 4-ти курс, учащи се по специалности свързани с електроенергийният бранш. За присъединяване си бъдещите инженери ще получат стимулиращо заплащане, а най-успешно представилите се ще имат опция да аплайват за непрекъсната позиция в компанията.

Повече информация за „ Първи стъпки в кариерата ", можете да намерите на уеб страниците на ЕНЕРГО-ПРО:

https://www.energo-pro.bg/bg/start-na-tvoqta-kariera и https://www.erpsever.bg/bg/start-na-tvoqta-kariera, както и на телефон: 0885 966 595.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР