И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 24-30 юли: Дайте шанс на късмета си и той ще ви отвърне повече от подобаващо

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от нашия астролог Бистра Копанарова, а точно какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 24 до 30 юли).
Новата работна седмица ще ви даде повече от отлична опция да реализирате в цялост замисленото. Опитайте да канализирате цялата си сила и сигурно ще постигнете даже по-добри резултати от предстоящото. Не обръщайте тил на тези, които желаят да извървят пътя си дружно с вас. Това може да се окаже ключоопределящо не в различен ами в житейски мащаб. Вярвайте в себе си, вярвайте в силите си, вярвайте в това, което даже не мислите, че можете да постигнете. Дайте късмет на шанса си и той ще ви отвърне повече от уместно!

Не пропускайте да си освободите задоволително време за всяко едно персонално предпочитание или волност през идния интервал.

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Седмицата е подобаваща за креативен каузи и за изяви пред близките. През интервала ще има опция да постигнете всички цели, които сте си сложили – на ваша страна ще бъдат качествата ви мощ, устойчивост и убеденост.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Телец

Дните при започване на седмицата не са подобаващи за изяви в професионален проект и за предприемане на каквито и да било начинания, свързани с кариерата ви. През интервала ще проявявате интензивност във връзка с фамилията, децата и домашните каузи.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Близнаци

За вас през сегашния интервал, в това число през тази седмица, най-актуални ще бъдат домашните каузи и фамилните ви връзки. След средата на седмицата вашата ръководеща планета Меркурий влиза в знака на Дева, където позицията й е мощна – настава времето да мислите аналитично, да се държите рационално, да проявявате обективност.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Рак

Най-добре ще извършите, в случай че през сегашния интервал отделите повече време за спорт, за пълноценна и качествена отмора, за игри с децата и за занимания с обичаните си хора. Творческите занимания и практикуването на заниманията ще ви се отразяват чудесно.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Лъв

Навлизате в интервал на висока интензивност, през който ще проявявате разпоредителност, ще проявявате убеденост както в персонален проект, по този начин и в професионално отношение. Възможно е да се захванете да реализирате нови планове и начинания.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Дева

Настоящият интервал е подобаващ да се обърнете във вътрешността към себе си или да вперите взор обратно към предишното, да си извършите равносметка, да извършите преоценка на възгледите си и на значимите тематики в живота си. Препоръчително е да се отдадете на духовни практики, медитации и визуализации.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Везни

Дните при започване на седмицата не са подобаващи за близки и далечни пътувания, както и за работа или контакти с хора в чужбина. През интервала особена значимост ще придобие тематиката за кариерата и професионалната ви реализация – може да действате по нови планове и да се изявявате.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Скорпион

Навлизате в интервал на огромна интензивност в професионален проект. Сега е времето да действате във връзка с кариерата си, да предприемате начинания, да реализирате нови планове и да се изявявате решително и самоуверено.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК
 Instagram
Стрелец

Възможно е през актуалната седмица да изпитвате напрежение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо и се стремете да запазвате успокоение и да намирате центъра в себе си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Козирог

През тази седмица внимавайте да не зародят проблематични обстановки в дома и в партньорските ви връзки. Моментът, изключително дните при започване на седмицата, не е по никакъв начин подобаващ за изяви в професионален проект, както и за бизнес и за финансови каузи.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Водолей

През актуалната седмица е допустимо да се въвлечете в напрегнати обстановки в партньорските си връзки – това се отнася освен до персоналните, само че и до бизнессъдружията, в които участвате. Добре би било да обърнете по-голямо внимание на отдиха, на заниманията си и на креативните действия, както и да се погрижите добре за здравето си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Риби

През актуалната седмица е допустимо да изпитвате напрежение, най-много на работното си място и в връзките с сътрудниците си. Моментът не е подобаващ и да предприемате нови начинания в бизнеса, както и да работите с пари.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.
 Instagram
Следете нашата графа "Хороскопи ", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и потребни публикации за астрология.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР