И тази година „Хасково рок“ ще осигури инструменти за талантливи

...
И тази година „Хасково рок“ ще осигури инструменти за талантливи
Коментари Харесай

Изкупиха тениските на „Хасково рок“

И тази година „ Хасково рок “ ще обезпечи принадлежности за надарени деца, откакто всички тениски бяха изкупени по време двудневния фестивал. Каква е сумата ще стане ясно, когато се отворят кутиите, в които с изключение на 10 лева, колкото е цената на тениска, почитатели пускаха и други суми. Дано са цялостни и кутиите, в които се събират средства за лекуване на дребния Гого.

Много страсти претърпяха и нощес рокаджиите на пл. „ Спартак “. На сцената бяха Тома, Севи, любимците на Хасково Хангар 42 и Милена, която още веднъж сподели за какво е считана за рок икона на България. Тя не бе идвала тук от 28 година, само че имаше същата сила като на концерта тогава пред Младежкия дом. Раздадоха се на сцената и останалите реализатори.

В публиката имаше хора на разнообразни възрасти освен от Хасково, само че от Димитровград, Харманли, Пловдив и даже Шумен. И почитателите, и изпълнителите са зажаднели за концерти, защото пандемията наложи ограничавания в живота ни през последната година.

„ Хасково рок “ се организира на 5. път, като на локална сцена почитателите видяха звезди от международна и национална големина. Организатори са Община Хасково, Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни и „ Хангар 42 “. Фестът е част от програмата „ Хасково против дрогата “. За трета година почитатели купуват тениски, с цел да се обезпечат принадлежности на млади гении. Кои ще са те стане ясно по- късно през годината.

Догодина отново!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР