И талантлива, и красива. И добра дъщеря. Първата българска актриса

...
И талантлива, и красива. И добра дъщеря. Първата българска актриса
Коментари Харесай

Мария разплака с тези думи към майка си

И надарена, и красива. И добра щерка.

Първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова трогна мрежата, като се обърна към майка си точно на рождения й ден. Звездата от „ Борат 2 “ не пропусна да поздрави родителката си – Румяна, в обществените мрежи.

„ Честит рожден ден, блага мамо. Обичам те безпределно доста и съм най-щастливият човек на света, имайки те за собствен родител. Бъди ми доста здрава и все по този начин мощна, бореща се и вдъхновяваща! Пожелавам ти да имаш най-вълшебната година до момента “, написа екранната Тутар.

Именно с майка си Мария Бакалова посещава някои от най-важните събития след появяването на „ Борат 2 “. Двете бяха дружно в Кан, а след това и на награждаването на актрисата от родното Министерство на туризма. Бакалова искаше да вземе майка си и на церемонията по премиите „ Оскар “, само че не съумяха да изкарат толкоз бързо виза за пътуването до Лос Анджелис.

Междувременно все още актрисата снима сантименталната комедия The Honeymoon, на която ще служи и като копродуцент. В България пък феновете на седмото изкуство могат да я видят в „ Жените в действителност плачат “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР