И през този месец на територията на цялата област Пазарджик

...
И през този месец на територията на цялата област Пазарджик
Коментари Харесай

Полицейска акция в Пазарджик: Разкрити са 16 престъпления, задържани са трима

И през този месец на територията на цялата област Пазарджик се организира масирана профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността. Тя е обичайната за района, а реализирането и има за цел да засилва противодействието на битовата престъпност, да се ускори контрола над участниците в придвижването по пътищата, като в общинските и регионалния център, по този начин и в дребните обитаеми места.
Прочетете още
В интервенцията интензивно присъединяване взеха чиновници от отдели и браншове в ОДМВР-Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Септември, Панагюрище, Пещера и Велинград, както и няколко екипа на Зоналното жандармерийско ръководство в гр. Пловдив.

Извършени са инспекции на 1087 индивида, 890 моторни транспортни средства, 67 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 44 акта и 328 фиша. Разкрити са общо 16 закононарушения, като в арестите на районните ръководства са арестувани 3 индивида.

Органите на реда са открили самоличността на причинителите на 6 кражби – от магазини и павилиони, от икономически двор, кражба на метали и домова кражба. Засечено е едно лице притежаващо 8 топчета синтетичен канабиноид. Разкрити са три случая на заличаване и разваляне на чуждо имущество и един обвързван с незаконна търговия с алкохол без бандерол. От частен дом в Белово са конфискувани 63 литра високоградусов алкохол. Водач на автомобил е арестуван за ръководство под въздействието на наркотични субстанции.

Успоредно с това през вчерашния ден на територията на гр. Пазарджик се организира акция за засилен надзор над водачите на МПС във връзка с неправилното паркиране. Тя бе осъществена в съдействие с представители на общинската администрация в Пазарджик. В нея от страна на органите на Министерство на вътрешните работи участваха 32 чиновници на териториална полиция при РУ-Пазарджик и бранш „ Пътна полиция “. За открити от служителите на реда нарушавания на режима на престой и паркиране на коли са формирани общо 180 фиша.


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР