И през 2023 г. ще има протести. Едната причина е

...
И през 2023 г. ще има протести. Едната причина е
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Затварянето на мини „Марица-изток” е ангажимент, който сами си налагаме. Защо – не е ясно

„ И през 2023 година ще има митинги. Едната причина е затварянето на мини „ Марица Изток ” – това са задължения, които сами си постановяваме. Защо – не е ясно. ” Това се запита и самичък си отговори президентът на КТ „ Подкрепа ” Димитър Манолов пред „ Твоят ден ” по NOVA News.

Кабинетът „ Петков “ пое ангажимент мините да бъдат затворени през 2025 година

„ Тези задължения се поемат в нарушаване на законодателството. Защо правораздавателните органи не са се намесили ”, запита той.

И за приходите ще стачкуват синдикатите, сподели водачът на КТ „ Подкрепа ”. Увеличението на цените подгони процесите на инфлацията, хората няма по какъв начин да не се безпокоят от това, посочи той.

„ Опасявам се за либерализацията на цените на тока ”, сподели той и планува, че това също е тематика, която може да изведе хората на улицата.

Относно Плана за възобновяване и резистентност Манолов сподели: „ Едни хора поименно в България чакат парите по проекта за възобновяване. Тези пари до нас и до вас няма да доближат, сподели Манолов. Идеята на просмукването – когато един от горе вземе парите, те ще стигнат до долу, не е вярна, няма да доближат до нас ”, твърди Манолов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР