И последният член на бандата на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико за

...
И последният член на бандата на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико за
Коментари Харесай

И последният от наркобандата на Фрико призна вина и влиза в затвора

И последният член на бандата на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико за трафик на дрога призна виновност и получи присъда.

Разложанинът Павел Ст. - Барабата мина на съглашение с Окръжна прокуратура-Благоевград, утвърдено от съда, и получи 1 година дейно отнемане от свобода при първичен непоколебим режим на изтърпяване. Ще му бъде приспаднато времето, което е лежал зад решетките - от датата на ареста 5 януари до 24 май, както и последвалия домакински арест до 22 август, от който два дни се броят за един. След това Барабата е бил с мярка " парична гаранция " 2000 лева, която в този момент ще му бъде върната. Отменена е и възбраната за напуща страната.

При акция на ГДБОП на 5 януари т. година бяха задържани Юлиян Мирчев, синовете му Георги и Юли, Петрана Ждр. и Павел Ст.-Барабата. Тогава Специализираната прокуратура ги упрекна в присъединяване в ОПГ за разпространяване на опиати, работила от март март 2019 година до 5 януари 2022 година на територията Благоевград и Дупница. След закриване на Специализираното правораздаване делото бе трансферирано в Благоевград.

Петимата участници към този момент са с присъди след съглашения. Юлиян Мирчев има 2 година затвор, Петрана Ждр. - 10 месеца и Павел Ст.-1 година Синовете на Фрико - по 16 месеца условно с 3-годишен изпитателен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР