И от днешния ден стана ясно, че пълно мнозинство от

...
И от днешния ден стана ясно, че пълно мнозинство от
Коментари Харесай

Николай Нанков: Държавата е в ступор, а Комисията за проверка ще чете 1 милион страници

" И от днешния ден стана ясно, че цялостно болшинство от 240 народни представители след избори до дупка явно чакат с изключение на Има Такъв Народ, и Демократична България, и „ Изправи се “. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и заместник-министър в оставка.
" В Народното събрание играхме на има гласоподаване по пощата, няма гласоподаване по пощата, има гласоподаване по пощата… Комисията за инспекция ще чете над 1 милион страници единствено от „ БулгарТрансГаз ”. Загубихме и още 48 часа скъпо време, до момента в който чакаме един мандат да се връчи, въпреки да е ясно, че няма да се реализира. Резултатът – страната към момента е и явно дълго ще е в ступор, безвремието владее всичко и на хоризонта не се вижда нищо друго с изключение на …избори.
 Нанков към Демократична България: Явно желаете да има избори до момента в който не спечелите болшинство Нанков към " Демократична България ": Явно желаете да има избори до момента в който не спечелите болшинство
" Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България&...
А ние от ГЕРБ желаеме единствено едно – да продължим да работим, тъй като огромните инфраструктурни обекти, които се построяват и сега не могат да чакат; не чака и пандемията, и ваксинирането; не чака и Планът за възобновяване и резистентност, който на следващия ден ще е тематика от дневния ред на Министерски съвет. Впрочем това чакат и желаят хората, до момента в който постоянното болшинство в Народно събрание се занимава с дребнотемие! Накратко – доста политически искания, хилава страна! ", написа още Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР