И най-четеното издание в Испания - Marca, потвърди, че Атлетико

...
И най-четеното издание в Испания - Marca, потвърди, че Атлетико
Коментари Харесай

Сигурно е: Жоао Феликс ще играе в Атлетико

И най-четеното издание в Испания - Marca, удостовери, че Атлетико Мадрид ще притегли нападателя на Бенфика Жоао Феликс. След като португалският вестник Record разкри, че 19-годишният футболист е в Мадрид за договаряния с " дюшекчиите ", от Marca се позоваха на свои източници, гарантиращи, че изборът към този момент е изработен.

Тийнейджърът ще бъде най-скъпото попълнение в историята на Атлети, откакто " рохибланкос " ще платят откупната уговорка от 120 милиона евро.
От Wanda Metropolitano очевидно са сигурни в напускането на Антоан Гризман и към този момент харчат парите от неговия трансфер (също 120 млн. евро). Шефовете на мадридския клуб ще внесат цялата сума за Феликс, а не процентно, както сториха с досегашната си най-скъпа облага - разочарованието Тома Льомар.

Всички в управлението на Атлетико, както и спортно-техническия щаб, са уверени в привличането на Феликс и по тази причина се хвърлят в прехвърлянето толкоз гневно. До последно в борбата за младока беше и Манчестър Сити. Очаква се до часове договорката да бъде реалност. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР