И на лидерска среща през миналата седмица, на която и

...
И на лидерска среща през миналата седмица, на която и
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС ще участва единствено в заседанията на НС за изменения в Конституцията

И на лидерска среща през предходната седмица, на която и аз присъствах, имаше ясна сделка сред Бойко Борисов, Христо Иванов и Асен Василев имаше ясна сделка, че не ни трябват нови земетресения. Нашата група ще взе участие само в съвещанията, които касаят промените в Конституцията. Няма да подкрепим нито един законопроект на Министерски съвет, до момента в който няма явен механизъм за взимане на решения. Това съобщи на брифинг Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ групата не слага условия, а някой съзнателно търси провокации, само че не посочи кого засяга. " Очакваме да преразгледат отношението си към болшинството, в случай че смятат, че това е правилно отношение, може да продължат ", съобщи Атанасова.

Тя добави, че Бюджет 2024 не е одобряван от никого, само че са си дали сметка какво значи страната да няма бюджет. Много по-важният въпрос е обаче по какъв начин ще продължим оттук-нататък. Без доверие не може да се продължи, всеки би трябвало да премисли дейностите и думите си, прикани Атанасова. Тя не удостовери за допустима неофициална среща със съпредседателя на Политическа партия Асен Василев.

Депутатът Делян Добрев съобщи, че тематиката за дерогацията за " Лукойл " към този момент е и европейска тематика. " Не изключвам в идващите дни да се опитат да предизвикат митинги ", разяснява Добрев във връзка желанието на компанията да продаде активите си в страната.

По мотив промяната на шефа на " Пирогов " ръководителят на здравната комисия Костадин Ангелов съобщи, че " Пирогов ” е на облага, а основата в промяната на шефа е обявяването  случая със съветника на военния министър Мустафа Емин. Няма скандал с състезанията в болничното заведение, съобщи Ангелов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР