И на 85-годишна възраст големият Васил Михайлов още се радва

...
И на 85-годишна възраст големият Васил Михайлов още се радва
Коментари Харесай

Васил Михайлов в крачка с млада красавица (Снимки)

И на 85-годишна възраст огромният Васил Михайлов още се радва на неотслабващ женски интерес. Обичаният артист е захвърлил бастуна и е в отлична форма, а даже си разрешава и да посещава купони, откакто в продължение на няколко години бе закъсал с краката.

В интернет пространството се завъртя любопитен видеоклип, на който Капитан Петко танцува, сграбчил в обятията си млада и красива брюнетка. Дамата се споделя Галина Георгиева и е някогашна шампионка по танци на България, сегашен психолог и учител по женски практики. Тя споделя, че познанството им датира от години и двамата са положителни другари, а видеото е снимано по време на празничен прием. Двамата танцуват блус на един от безконечните шлагери на естрадното великолепие Васил Найденов – „ След края на света “.

През годините огромният актьор нееднократно се е доказвал като същински познавач на женската хубост. „ Казал съм го и отново ще го кажа: в живота мъжът има две дами – брачната половинка и … всички останали! “, майтапи се в свое изявление артистът. „ Аз държа на първо място на характера на дамата – на тази, с която пребивавам, и другата – с която съм на сцената, дори и с оная, която ще заговорвам на улицата! Не поддържам връзка с жена, без да седна на маса. Но и не обичам такива, дето още първият им опит за контакт е: „ Седни да пием една ракия! “. Мога да пия една ракия с нея, само че видя ли две хубави очи, които ме поглеждат с жив и автентичен интерес, мога да ги помня цяла седмица “, споделя Михайлов. Актьорът признава, че постоянно е харесвал нежни създания, миньончета, които носят обувки 35-и номер. Малките дами били като дребните камъчета, дето обръщат каруцата.

Вече десетилетия артистът споделя живота си с журналистката Гергана Михайлова, от която има двама синове. По-големият от тях – Александър, умря единствено на 55 година през 2019-а след борба с рака. Кончината му поболя екранния Капитан Петко, само че от предишното лято насам доайенът на Военния спектакъл е във все по-добра кондиция. Причината е, че се подложи на интервенция за промяна на става, която даде добър резултат. Преди да легне под ножа, артистът опита всевъзможни лекувания, измежду които водни процедури, рехабилитация, разтривки, само че подобрението беше единствено краткотрайно. Сега обаче ходел напълно решително без бастуна, който на драго сърце захвърлил у дома, а единствената му тъга останали проблемите със зрението.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР