И на 60-годишна възраст, един от най-известните еротични модели на

...
И на 60-годишна възраст, един от най-известните еротични модели на
Коментари Харесай

Еротичен модел се снима с емблематичния си бански 31 години по-късно

И на 60-годишна възраст, един от най-известните еротични модели на Обединеното кралство през 70-те - Линда Лусарди, наподобява превъзходно в изрязания бляскав бански, който през 1988 година я направи същинска сензация в Англия.

Линда, която през годините е била и актриса - взела участие в хитовите английски сериали "The Bill " и "Emmerdale ", открива банския с пайети в две елементи инцидентно, откакто разчиства. Без доста да се колебае, тя взема решение да ревизира дали 31 години по-късно той още ѝ става.

"Не мога да допускам, че нося същия ослепителен бански, с който се снимах в предишното. Открих го в таванското помещение, откакто почиствах... И ми стана ", сподели Лусарди пред английската преса.

Тя даже си направи фотография, с цел да запечата момента.

Днес фигурата ѝ към момента е впечатляваща - факт, който тя отдава напълно на положителните гени, акцентирайки, че 86-годишната ѝ майка и до момента носи облекла XS размер. Преди да почине преди няколко години, по думите ѝ, татко ѝ също е бил в страхотна форма.

Линда не отхвърля, че следи тежестта си, само че поради бързия си метаболизъм, който е наследила от родителите си, се дефинира като късметлийка.

"Имам благополучен живот, прелестен брак и 2 невероятни деца, които вършат това, което желаят. Това е всичко, от което нуждая се ", споделя тя.

Линда е родена и израснала в Лондон. Още на 18-годишна възраст стартира да се появява на страниците на "The Sun ", като "Page 3 " момиче ( бел.ред. - традиция на таблоида по това време, в която се слага фотография на топлес модел на трета страница на изданието). Тя се снима за вестника до 1988 година, а след извършена анкета през 2005 година, Лусарди е оповестена за най-хубавият модел на "Page 3 " за всички времена. През 1988 година тя се омъжва за артиста Самюел Кейн, от който има наследник и щерка - Джак и Луси.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР