И макар да бе наречена още в началото на предаването

...
И макар да бе наречена още в началото на предаването
Коментари Харесай

Истината за Пам Велидис – плюс сайз моделката от Ергенът 2, тя спечели сърцата на хората

И въпреки да бе наречена още при започване на предаването „ дюнер “, а след това дебелашки да я изгониха от шезлонг при басейна, Пам сподели своята стойност

Напук на силикона, хиалурона, екстеншъните и преобладаващата липса на мозък, плюс сайз моделът Пам Велидис или Пламена от Карнобат сподели в „ Ергенът “, че една умна и възпитана дама може да получи утвърждението на феновете, без значение какво е тялото й, написа Флагман.бг.

Другите моми незабавно я захапаха поради килограмите допълнително, които обаче тя носи с усмивка и на всеки язвителен коментар дава отговор, показвайки вътрешния си мир и хубост. А може би точно това е повода негативизмът към нея да е в пъти по-малко от плюенето по представителките на комерса – с джуки, мигли, вежди, ц*ци и без… задръжки.

И въпреки да бе наречена още при започване на предаването „ дюнер “, а след това дебелашки да я изгониха от шезлонг при басейна, Пам сподели своята стойност.

И за разлика от една от силиконките, която със самочувствието на собственик и на мозък, направен от някакъв тип изкуствени импланти, не разгласи, че вместо да тренира, счита да си изсмуче непотребните мазнинки при лекаря. Напротив, в обществените мрежи можем да забележим, че Пам е извънредно прецизна с тренировките и постоянно е в залата. Освен това тя съблюдава строга диета, усмихва се доста и гледа на света по най-позитивния метод, който е изписан и на лицето й посредством лъчезарна усмивка.

На злобарите Пам дава отговор с безмълвие. В профилите си в мрежата тя получава поддръжката на доста известни хора, а всеки втори я окуражава да се запази сред хиените, с които е заобиколена в предаването.

Публикуваме последния пост на Пам Велидис в нейната фейсбук страница без редакторска интервенция. Той онагледява чудесно казаното по-нагоре.

„ Ще го обясня веднъж и нека стане ясно. През целия ми живот съм желала хората да се обичат такива каквито са без значение в какъв стадий от живота си се намират. Естествено, че не съм се обичала постоянно. Разбира се, че има доста положителни дни и кошмарни моменти по отношение на усещанията ми към самата мен и до през днешния ден. Но няма по какъв начин да мотивирате някой да се усъвършенства, да се почувства по-добре в кожата си и да открие капацитета на своите сили, физика, тяло, в случай че го третирате като безличие и го обиждате.

Много от нас са персонално най-бруталните критици към самите себе си и се унищожават с мислите си. Визията не е всичко, само че стойностната визия се гради от вътрешната страна на открито – от метода на мислене, себеосъзнаване, самооценката, която си даваме и силата, с която се отнасяме към другите. Парадоксът на актуалното общество е, че множеството хора, които сякаш прокламират здравословен метод на живот, в действителност влияят отрицателно на хората, които евентуално водят вреден метод на живот с непрекъснатите си нападки и страхът, който всяват в някой с тяло, което е отвън техния съвършен образец.

Много от хората, които имат здравословен външен тип обаче имат извънредно нездравословни привички освен хейт към останалите, а кофти отношение към своето тяло. В залата това елементарно се усеща, повярвайте ми. Особено от съответни спортуващи хора и треньори, които са извънредно подкрепящи и лъчезарни. Това не е съревнование кой се оправя по-добре и по-зле в навиците и външния си тип, а кой има храброст да гледа себе си, своя път и мотивация да се усъвършенства действително като организъм, душeвност и персона, тъй като единствено по този начин може да помогне на другите. Затова не сейте страхове, поради които доста от нас са се криели, срамували да излизат от у дома, получавали под паника офанзиви да влязат в зала.

Посейте последователност. Разбирането ми за положително отношение към тялото е безусловния почит към границите на личното ни тяло и непознатото с ежедневните избори, които вършим, с цел да се усещаме по-добре и да сме в действителност здрави и мощни. Всяка дребна крачка в тази посока е извънредно скъпа. С доста любов. “

И да – Пам е красива извън и от вътрешната страна. Красива е, само че не поради грима, тъй като за мозъка грим няма.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР