И като казваме очевидни“, имаме предвид отстрани. Когато двама души

...
И като казваме очевидни“, имаме предвид отстрани. Когато двама души
Коментари Харесай

Няколко очевидни знака, че партньорът ви вече не е щастлив в тази връзка

И като споделяме „ явни “, имаме поради в профил. Когато двама души са в една връзка, те постоянно не могат да разсъждават обективно и да погледнат взаимоотношенията си без страст. Понякога ни се желае да си затворим очите за някои неща и намираме опрощение на всичко, различен път сме просто заслепени.

Следните признаци са сигурен знак, че сътрудникът ви не е благополучен в тази връзка.

1. Постоянно спорите.

В разногласието се ражда истината. Когато има проблем, е значимо да се приказва. Когато една двойка се кара, това не значи, че е обречена. Но в избрани граници. Ако ви прави усещане обаче, че от известно време сътрудникът ви се е трансформирал и двамата сте почнали да се карате без съществена причина; когато разногласията се трансфорат във ежедневие, би трябвало да се замислите.

2. Не ви обръща внимание като преди.

Ако сътрудникът ви по принцип е по-затворен човек, който не е доста по думите, надали бихте забелязали разлика. Но в случай че сте привикнали на топли думи и похвали, а това внезапно спре, несъмнено има мотив за размисъл и диалог.

3. Не търси физическа непосредственост с вас.

Ако сътрудникът ви се въздържа да ви допре, да ви прегърне, да ви целуне – а това са жестове, които по принцип са присъщи за него, значи има нещо, което го смущава и го дистанцира от вас.

4. Съгласява се с всичко.

Това е другата прекаленост. Както е неприятен знак сътрудникът ви непрекъснато да спори и да се заяжда за най-дребни неща, по този начин не е по никакъв начин добре и непрекъснато да е склонен. Това по-скоро значи, че „ се е пуснал по течението “ и не демонстрира необикновен интерес към развоя на вашите връзки.

5. Търси компанията на други хора.

Партньорът ви заобикаля да остава с вас уединено. Постоянно кани посетители вкъщи. Уговаряте се да излезете, а се оказва, че е поканил и другари. Всичко това значи, че няма предпочитание да прекарва време с вас, а търси по-скоро метод да си почине от връзките ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР