И Касим Дал, и Лютви Местан винаги са добре дошли,

...
И Касим Дал, и Лютви Местан винаги са добре дошли,
Коментари Харесай

Дикме: Местан и Дал ми знаят телефона, добре дошли са в ДЕН

И Касим Дал, и Лютви Местан постоянно са добре пристигнали, в случай че решат – знаят моя телефон, постоянно може да черпим от техния опит. Това съобщи пред bTV някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме и сегашен водач на ДЕН – „ Движение за единение на народа ", представен от actualno.com.

Той беше безапелационен, че не събира отцепници от Движение за права и свободи, а концепцията му е да се даде път на младите. По думите му политическият план не е основан за тези избори, а поради абсурда с летния сарай на Доган в „ Росенец “.

„ Движение за права и свободи постоянно се е представяло за поръчител за етническия мир в страната. За страдание, в Росенец видяхме докарани едни хора, като нито един от тях не е отишъл непринудено. Основно са общински съветници и кметове на обитаеми места. Защо отидоха да стачкуват. Не знам по какъв начин българските служби проспаха този миг, това беше най-голямата провокация за етнически спор за последните 30 година “, сподели Дикме.

Той съобщи, че след нощта постоянно идва денят и е време обществото да се разсъни за деня на изборите и да даде ново начало. Според Дикме датата за вота няма значение, тъй като за всяка една дата може да има тези „ За “ и „ Против “.

По-думите му е значимо да се основат условия на всички жители да гласоподават. „ Убеден съм, че пандемията ще даде отражение върху изборите. Дано дотогава да отшуми, тъй като пандемията няма да даде опция за обикновено протичане на предизборната акция – срещи с гласоподавателите “, сподели Дикме и посочи, че преди няколко месеца е трябвало властта да обмисли разновидности за гласоподаване по пощата или по електронен път.

Дикме разяснява, че съгласно бизнеса и жителите страната ни е била ръководена добре от кабинета на Симеон Сакскобургготски. По думите му с помощта на него страната ни е влезнала в Европейския съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР