И Габриела Славова-Пеева, и майка са с най-тежката мярка задържане

...
И Габриела Славова-Пеева, и майка са с най-тежката мярка задържане
Коментари Харесай

Тъщата Красимира Трифонова пред съда: Невинни сме! Това е заговор срещу дъщеря ми

И Габриела Славова-Пеева, и майка са с най-тежката мярка " задържане под стража "
Софийският апелативен съд наложи най-тежките ограничения за неотклонение " задържане под стража " на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев - Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова, предава Българска национална телевизия.

Досега Габриела беше под домакински арест поради дребните ѝ деца, само че откакто обществените служби ги повериха на родителите на жертвата, прокуратурата апелира нейната мярка за неотклонение.

Ние сме свързани с тези деца. Едно от тях е със заболяване, сподели през сълзи Трифонова и изиска да бъде освободена от ареста. Тя съобщи, че против щерка ѝ има скрит план, предава Българска телеграфна агенция. Освен това тъщата на удушения Пейо съобщи в залата, че тя и Габриела са почтени.

" Невинни сме! Мярката ни би трябвало наложително да бъде домакински арест ", сподели Красимира Трифонова, представена от NOVA.

Защитата ѝ не е съгласна с доводите на градския съд, въз основата на които тя е в.

Преднамерено и кампанийно в част от медиите се споделя историята и това съгласно отбраната се употребява като бухалка против съда. Не единствено, че Красимира Трифонова има известност като посланик, а и правото на отбрана са фактори, въз основата на които тя може да бъде под домакински арест с гривна, уточни отбраната.

Адвокатите се стопираха на изявления на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и вътрешния министър Калин Стоянов.

Защитата на Габриела Пеева съобщи още, че няма безапелационни доказателства, че тя е взела участие в убийството. Не може на база на догатки да се повдигат обвинявания, сподели адв. Марияна Тодорова.

В правосъдната зала Красимира Трифонова бе с здравна маска. Бащата на Пейо Пеев също пристигна, с цел да наблюдава правосъдното съвещание.

Прокуратурата оповести, че към този момент са назначени редица експертизи. Освен това е разпитана майката на убития. За децата на Пеев е известена дирекцията за обществено подкрепяне.

Адвокатите на Габриела Пеева показаха доказателства, съгласно които тя твърди пред Министерство на вътрешните работи, че не знае къде са децата ѝ. Според нея има риск за децата ѝ. Социалните служби два пъти са се произнасяли по случая.

Прокуратурата счита, че има заплаха, в случай че Габриела Пеева остане на независимост, да се укрие или да извърши закононарушение. Децата на Пеева са настанени при родителите на Пейо Пеев.

В същото време стана известно, че Велико Минков е подал искова молба за определяне на бащинство за едно от двете деца на Пеева. Така може да се окаже, че четиримесечно бебе живее при хора, с които няма роднинска връзка, уточни отбраната на Пеева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР