И експертът по сигурност и външнополитически анализатор Боян Чуков избухна

...
И експертът по сигурност и външнополитически анализатор Боян Чуков избухна
Коментари Харесай

Боян Чуков за Пламен Николов: Господи, смили се над България!

И специалистът по сигурност и външнополитически анализатор Боян Чуков избухна против претендента за министър председател на Има Такъв Народ Пламен Николов, който се разгласи за проверка на контракта със Скопие, като освен това го назова " Преспански ".

Ето какво написа Боян Чуков във Facebook:

Пламен Николов: Страната не е имала министър председател като мен до момента. Трябва да ревизираме контракта с РСМ.

„ Неизпълнените задължения по Преспанския контракт изключително доста ни тормозят. По никакъв метод няма да тормозим своите братя и няма да ги лишаваме от възможнотта за тяхното европейско бъдеще. Това обаче не значи, че няма да отстояваме своя интерес. Може би ще ревизираме този договор”, разяснява Пламен Николов.

Пламен Николов желае да ревизира Преспанския контракт, който е сред Гърция и Северна Македония!?!?! Господи, смили се над България!

Справка: Преспанското съглашение е интернационален акт, с който се взема решение разногласието за името на Република Македония. Това е двустранно съглашение сред Гърция и Република Македония, реализирано благодарение на Организация на обединените нации. С него втората страна се преименува в Република Северна Македония и трансформира конституцията си, а Гърция поддържа участието ѝ в НАТО и Европейски Съюз и открива стратегическо партньорство с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР