“И до днес умът ми продължава да нашепва, че тази

...
“И до днес умът ми продължава да нашепва, че тази
Коментари Харесай

История за любовта, която не познава граници...

“И до през днешния ден мозъкът ми продължава да нашепва, че тази връзка е нещо прекомерно ненадейно, прекомерно бясно, прекомерно друго, с цел да се получи… “, споделя Сиера. Тя е академик, който постоянно е виждал любовта като спънка, експерт, който гледа на връзките, като на нещо излишно, което само може да отвлече вниманието ти отистинско значимите неща, като образованието и кариерата, само че на първо място жена, която открива любовта там, където минимум чака.

Днес ще ви разкажем за неповторимото междукултурно любовно странствуване, което една дама изживява, и то таман тогава, когато е решила да прави всичко по силите си, с цел да избегне лудостта, наричана влюбване. И не, това не е сюжет, изваден от страниците на женски, розов разказ, а една същинска история за любовта, която връхлита, когато минимум очакваш и влиза в живота ти със мощно круше, право в лицето - без даже да си си разрешил да свалиш гарда.

А в този момент закопчайте защитните колани, дами и господа, тъй като това е история, която ще ви води на дълъг път, път, който се простира на два континента и на повече от 13 000 км - колкото е и дистанцията сред Съединени американски щати и Етиопия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР