И днес премиерът Бойко Борисов избра да отговори на исканията

...
И днес премиерът Бойко Борисов избра да отговори на исканията
Коментари Харесай

Борисов: С ченгеджийските си номера нашите опоненти искат да ни изложат

И през днешния ден министър председателят Бойко Борисов избра да отговори на настояванията на протестиращите за оставка с обиколка с джипа си из страната. Този път той инспектира градежа на пътища и работата на пречиствателна станция за отпадни води в Бургаско.

" Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите съперници желаят да ни изложат, да ни запомнят хората с неприятно. Но ние толкоз сме създали, че можем всеки ден да демонстрираме нещо ново. А те могат всеки ден да демонстрират какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето. Чисто новата станция обгръща целия град и е на стойност 19 млн. лева - обезпечени по ОПОС. Съоръжението дава най-съвременната технология за изцяло филтриране на отпадните води и е от изключителна значимост за целия регион. Оставяме на другите да приказват по обществените мрежи неприятни неща за нас . Ние строим и демонстрираме направеното. Това е нашият метод и по този начин ще ни запомнят ", съобщи той в излъчено онлайн видео във Facebook страницата му.

" Правим, демонстрираме и оставяме другите да си вършат събития, с цел да се покажат и да кажат нещо неприятно за тези, които работят ", добави водачът на ГЕРБ и акцентира, че би трябвало да се акцентира на градежа на нови язовири и да се направи Водна карта на страната, тъй като сушата е огромна.

 Борисов: Най-важното за хората е да знаят, че има работа и сигурност (видео) Виж още

Пречиствателната станция беше показана на Борисов от Ивелина Василева, ръководител на Комисията по околната среда и водите в Народното събрание.

" Тези които си вършат тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ единствено в съпротива , те сеят ненавист, а ние работни места ", сподели пък той по време на ревизия на градеж на пътни сектори дружно със заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и кметът на Бургас Димитър Николов.

" Даването на 50 лв. в допълнение към пенсията на всеки пенсионер ще продължи. Правим го към този момент трети месец и коства на бюджета по 108 млн. лв. на месец ", похвали се министър председателят.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР