и да вземете тези програми на цена от само €11.

...
и да вземете тези програми на цена от само €11.
Коментари Харесай

Най-добрите оферти за Microsoft Office 2021 и Windows 11/10 в Godeal24, цени от €7

и да вземете тези стратегии на цена от единствено €11. предлага някои спомагателни функционалности, които няма да намерите в базовата версия, в това число Microsoft Remote Desktop, BitLocker за криптиране на данните на устройството, Windows Sandbox, Hyper-V, Azure Active Directory и доста други. Вашата покупка идва и с пожизнен лиценз за, който включва известни стратегии като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, OneNote и други.  С еднократно заплащане ще получите пожизнен достъп до софтуера, конфигуриран на компютъра. Независимо дали сте студент, работещ експерт или създател фен, не пропускайте да се възползвате от тази лимитирана във времето оферта.



Най-стойностно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62 ”)

Каква оферта!Огромна отстъпка за Windows OS: (купон “GG50 ”)

Вземете вашия ценово-ефективен пакет с 62% отстъпка (купон “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50 ”)

Софтуерни принадлежности на най-хубави цени!

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижени цени за лицензи на Microsoft, главен програмен продукт за ИТ сигурност и други софтуерни принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на невиждана цена. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да употребявате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР