И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът

...
И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът
Коментари Харесай

Каракачанов коментира червената боя на сградата на ЕК: Двойните стандарти са отрова

„ И да плачете в този момент би трябвало да сте наясно, че бумерангът постоянно се връща! “

Това споделя в своя позиция във Facebook почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския митинг от 21 май, когато постройката на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и алена багра. Това се случва по време на общественото мероприятие „ Поход за мира “.

Бившият силов вицепремиер обръща и внимание на двойните стандарти , които от дълго време се постановат от Брюксел и от хората с ултралиберални визии . Прилагаме цялостния текст на позицията на Красимир Каракачанов без редакторска немеса:

„ Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, по отношение на хвърлянето на яйца и багра по постройката на Европейската комисия в България.

На обществено мероприятие – „ Поход за мира “, на 21 май постройката на Европейска комисия беше обсипана с алена багра и яйца от жители, участващи в шествието. Не поддържам изрично това като метод за изложение на мнение, окепазявайки здания, само че двойният стандарт на „ европейските политици “ е налице.

Само преди съвсем 3 година сходни едни други протестиращи омаскариха не една или две здания в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на защитата и така нататък Тези дейности бяха осъществени от група жители, сходна на тази от оня ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и правила. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици единствено преди 3 години дефинираха идентичните дейностите не като вандалска демонстрация и подигравка, а като „ демонстрация на гражданска позиция “.

Ами по тази причина Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с постепенно, само че несъмнено деструктивно деяние. Когато Ви отърва замерянето с яйца и багра е неприятно, само че когато някои хора с сходни визии на Вашите го вършат – е добре и цивилен вярно.

По принцип и тези от 20-та година имаха съображение да стачкуват против корупцията и „ дълбоката страна “, както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от оня ден обаче имат право да стачкуват против несъответстващата политика на Европейския съюз по отношение на войната в Украйна, коронавирус ограниченията, икономическата рецесия.
Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да поддържат „ цивилен акции “ като гей парадите, всевъзможни шумни хепънинги и планове, които намерено разрушават християнските и фамилни полезности, върху които в миналото беше построена мощната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте не запомнили, ще Ви напомня третия закон на Нютон – на всяко влияние подхожда равно по мощ и противоположно по посока противопоставяне. И ще Ви напомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от оня ден – каквото повикало – такова се обадило. И – когато сееш ветрове – ще жънеш стихии.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете в този момент би трябвало да сте наясно, че бумерангът постоянно се връща! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР