Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднакво мразен и

...
Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднакво мразен и
Коментари Харесай

Най-малкият Хефнър наследил Playboy

Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднообразно ненавиждан и възхваляван приживе, имаше три брака и четири деца зад тила си, написа profit.bg. Сред тях най-виден е най-малкият Купър, който се чака да наследи империята Playboy след гибелта на Хефнър в сряда.

26-годишният Купър ще показа с братята си благосъстоянието на Хю, оценено на 43 млн. $. Той обаче е единственият от семейство Хефнър, който се е открил като началник на фирмите на татко си. В момента Купър е креативен шеф на Playboy Enterprises и към този момент даде да се разбере, че е подготвен да обнови империята, с цел да я приготви за ново потомство консуматори.

Принцът на Playboy Хю Хефнър има две деца от първия си брак с Милдред Уилямс – Кристи и Дейвид. И още две от брака си с Кимбърли Карсън – Марстън и Купър. Марстън и Дейвид постоянно са били надалеч от фирмите на татко си, само че Кристи, която през днешния ден е на 64 години, беше изпълнителен президент на Playboy Enterprises от 1988 до 2009 година Най-малкият Купър, който е роден през септември 1991 година, е считан за същинския „ принц-наследник на Playboy “.

Хефнър се ожени за майка му, когато беше на 63 години, а тя - на 25. Мнозина си спомнят, че за отпразнуване на връзката Хефнър разгласява особено издание за колекционери на Playboy, в което блестящата му годеница се появяваше гола в разнообразни пози на 93 страници.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР