HWiNFO изследва подробно работата на компонентите в компютъра(екранна снимка: HWiNFO) Ако

...
HWiNFO изследва подробно работата на компонентите в компютъра(екранна снимка: HWiNFO)
Ако
Коментари Харесай

HWiNFO – диагностицира РС хардуера


HWiNFO изследва в детайли работата на съставените елементи в компютъра
(екранна фотография: HWiNFO)

Ако желаете да знаете какво съставлява компютърът ви от вътрешната страна и по какъв начин работят неговите съставни елементи, можете да ползвате помощни стратегии като „ Device Manager ” и „ Resource Monitor ”, които се доставят в комплект с операционната система Windows, само че те са лимитирани, спрямо някои независими приложения.

С помощта на инструмента HWiNFO можете да изследвате в детайли работата на всеки съставен елемент от компютърната система. Това приложение предлага необятен набор от благоприятни условия за наблюдаване на системата, включително температура, скорост на вентилатора, напрежение и мощ. Предвиден е и непряк панел за наблюдаване на положението на RAM, CPU, GPU и други съставни елементи.

Приложението е относително малко по размер, а лесният за навигация интерфейс ще ви помогне да стигнете до мечтаната информация за „ нула време ”. За всеки един от съставените елементи в основния прозорец ще имате достъп до подробни данни.

Ако желаете да запазите цялата информация, предоставена от програмата, е задоволително да кликнете върху „ Save Report ” и по-късно да изберете стремежи първоначален формат.

Лесният за навигация интерфейс оказва помощ за бърз достъп до мечтаната информация
(екранна фотография: HWiNFO)

Софтуерът се предлага с потребен пакет от бенчмаркове, които можете да употребявате за оценка на успеваемостта на няколко основни съставния елемент – процесор, физическа памет и корав диск. За да персонализирате изцяло вариантите на приложението, влезте в настройките (Settings), като изберете „ Configure ” от менюто „ Program ”.

В умозаключение, HWiNFO е удобен софтуерен инструмент, който дава потребна техническа групировка за компютъра, като в това време работи леко и не натоварва системата.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР