Този Bluеtooth тракер е безценен, когато трябва да намерите котката

...
Този Bluеtooth тракер е безценен, когато трябва да намерите котката
Коментари Харесай

Bluetooth Tracker – намира домашни любимци, ключове и други вещи


Този Bluеtooth тракер е скъп, когато би трябвало да намерите котката си

На всеки се случва да не помни къде е оставил ключове, портмоне или в най-лошия случай – да изгуби от взор домашния си любим. За благополучие, актуалните мобилни и безжични технологии ни разрешават елементарно да намерим скъпите неща. Ако имате iPhone, устройството, което представяме тук, може да се окаже извънредно практично допълнение.

Става въпрос за – дребна джаджа, която ще ви помогне да намерите следите на обичаната си котка, ключа за колата или портфейла. Комплект от четири такива iOS-съвместими устройства с размерите на монета се предлага в този момент преференциално единствено за €16,73 в световния онлайн магазин Cafago.

Bluеtooth тракерът е дребен, с размерите на монета, и лек – тежи единствено 10 грама

Малката, кръгла Bluetooth джаджа работи с мрежата за световно търсене Apple Find My, която притежателите на iPhone познават доста добре. С функционалността за световно позициониране на плана Airtag можете елементарно да намерите вашите изгубени движимости на всички места по света, стига да имате устройство на Apple.

е екологичен и устойчив, изработен от ABS материал, и се слага на домашния любим или на всеки предмет, който желаете да наблюдавате при положение, че забравите къде е. Сменяемата батерия CR2032 с потенциал 230 mAh и размер колкото монета поддържа устройството в подготвеност за интервал от 5 до 12 месеца.

Сменяемата батерия на Bluеtooth тракер ще издържи от 6 месеца до 1 година

За да се възползвате от удобството на това устройство, няма потребност да изтегляте какъвто и да е програмен продукт. Просто отворете връзката в софтуера за търсене на вашия iPhone и тракерът ще издаде подканващ тон, с цел да ви помогне бързо да намерите движимостите, които търсите. работи с версия 5.2 на безжичния интерфейс.

Чрез Items Tag на приложението за намиране (Find My), вграденият високоговорител на Finein Tag може да възпроизведе тон със мощ 60~70dB, с цел да уточни местоположението на предмета. Това ще ви разреши елементарно да намирате предмети на близко разстояние.

Bluеtooth тракерът ще облекчи живота ви, когато търсите нещо

Проектът Airtag, който обезпечава работата на Bluеtooth тракера и функционалността Find My, е минал MFi сертификация на Apple, гарантираща качеството и сигурността на решението.

се доставя в цвят по желание – бял или черен – и е съчетаем с Apple устройства под ръководство на iOS14.5 или iPadOS 14.5 и по-нови версии. Има размери 9,2х35,5 мм с рамката и тежи единствено 10 грама. Комплектът включва 4 броя тракери.

Четири броя на Bluеtooth тракера може да са ваши на алегорична цена

Можете да купите устройството тук: – на цена от единствено €16,73 и безмитна доставка от световния онлайн магазин Cafago.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР