Хвърлиха бомбичка към японския премиер Фумио Кишида. Той беше евакуиран

...
Хвърлиха бомбичка към японския премиер Фумио Кишида. Той беше евакуиран
Коментари Харесай

Хвърлиха бомбичка към японския премиер

Хвърлиха бомбичка към японския министър председател Фумио Кишида. Той беше евакуиран от събитие, откакто димната бомбичка беше хвърлена по него, написа " Нова телевизия ".

На фрагменти от обществените мрежи се вижда по какъв начин служители на реда се хвърлят върху човек, евентуално обвинения. Той е арестуван на мястото на събитието в град Уакаяма, където министър-председателят изнасял тирада.

Свидетели описват, че видели човек да хвърля нещо, чул се гръм, а по-късно почнал да излиза пушек. Няма потърпевши, само че е настъпила всеобща суматоха и хората са почнали да

„ Същото се случи и с някогашния министър председател Шиндзо Абе. Бях шокирана, че сходно нещо се случва още веднъж. Имаше доста полицейски коли и охранители. Точно когато си мислех, че ще бъде безвредно поради срещата на Г-7, чух за новината за случая и бях шокирана ”, съобщи Мичико Акао, туристка.

„ Не мога да приема, че ставаме очевидци на сходни произшествия. Като се има поради, че този случай с Кишида е продължение на случилото се с Абе, мисля, че политиците би трябвало да премислят концепциите да държат обществени речи. Както и да е, веселя се, че Кишида е добре ", разяснява Казума Аоки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР