Хване ли нещо Гери-Никол, не го пуска докрай! Така прави

...
Хване ли нещо Гери-Никол, не го пуска докрай! Така прави
Коментари Харесай

Гери-Никол трепери над гаджето

Хване ли нещо Гери-Никол, не го пуска до дъно! Така прави яката дупара и с мъжете. Отскоро варненската изпълнителка има ново гадже. Герито се залюби с сътрудника си Kapo Verde от тийн бандата БНР. Истинското име на младежа е Мариян, а Гери е луда по него, издадоха близки до яката дупара.


Изпълнителката толкоз е хлътнала по половинката си, че не го оставя да диша. По време на участията на момчето Гери е неразделно зад сцената и го пази. Когато Kapo Verde има изяви в София, където Гери към този момент живее, тя потегля дружно с половинката си и почтително чака Мариян да свърши уговорките си. Гери изкъсо следи какви ги прави Мариян, до момента в който пее и куфее зад микрофона. Скрита зад сцената, яката дупара зорко следи с очите си по какъв начин се показва гаджето и дали заглежда други мадами. "Много е ревностна! Това е първото й съществено гадже ", издават от антуража на певицата.

Яростната ревнивост на Гери е повода тя да посещава и всеки мач на ЦСКА-София. Мариян е вманиачен почитател на "армейците " и не пропуща среща от родното състезание. Певицата все по-често е забелязвана на "Армията " в агитката на ЦСКА, където Мариян е измежду най-известните лица. Именно поради това Гери посещава срещите на отбора от "Борисовата градина ". Тя се бои, че някой може да й открадне гаджето, и по тази причина го съпровожда на всички места. Варненката към момента не е удостоверила за връзката с връстника си. Тя заобикаля да приказва за персоналния си живот.

източник: "България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР