Хванаха петима пияни шофьори във Врачанско, съобщиха от областната дирекция

...
Хванаха петима пияни шофьори във Врачанско, съобщиха от областната дирекция
Коментари Харесай

Полицията накрак! Хванаха петима пияни шофьори във Врачанско, двама преспаха в ареста

Хванаха петима пияни водачи във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Към 10.30 часа през вчерашния ден в Козлодуй полицейски чиновници ревизирали лек автомобил " Форд Ескорт ", ръководен от 62-годишен козлодуйчанин. От осъществената проба за алкохол дрегерът отчел 1.33 промила в издишания въздух. Водачът е съпроводен до болничното заведение, където е отказал да даде кръв за лабораторен разбор. Същият е със формиран акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата, с който са свалени и конфискувани двете табели на автомобила. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Образувано е бързо произвеждане.
По същото време в Бяла Слатина е спряна за инспекция и лека кола " Ситроен Ксара Пикасо ", ръководена от 57-годишен гражданин на село Попица. Той е тестван за приложимост на алкохол, като уредът отчел 1.43 промила. Полицаите му издали ваучър за проучване, показан е в белослатинската болница, където е дал кръв.
Образувано е бързо произвеждане.
Малко преди 22 часа в село Крушовица униформени ревизирали автомобил " Форд Орион ", ръководен от 43-годишен гражданин на обитаемото място. При тестване за приложимост на алкохол, тестът излязла позитивна - 0.60 промила. Водачът е отказал да даде кръв за разбор, само че се е съгласил с показанията на техническото средство. Мъжът е със формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
Около 22.45 часа през вчерашния ден на път III-1302 против село Краводер униформени спрели за инспекция лек автомобил " Фолксваген Голф ", ръководен от 38-годишен гражданин на село Пудрия. Полицаите създали тест на водача за приложимост на алкохол, като тестът излязла позитивна - 1.41 промила. Нарушителят е със формиран акт за определяне на административно нарушаване и публикуван ваучър за здравно проучване, същият е дал кръв за разбор. Служителите на реда задържали мъжа за период до 24 часа.
По случая е формирано бързо произвеждане.
Към 2 часа тази нощ в село Лиляче служители на реда спрели и лек автомобил " Рено Клио ", ръководен от 25-годишен софиянец. Служителите на реда тествали младежа за приложимост на алкохол, като уредът отчел 1.13 промила в издишания въздух. Същият е поканен да бъде тестван и за опиати, само че отказал. Той е със формиран акт за определяне на административно нарушаване и публикуван ваучър за проучване.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР