Хванаха мъж, превозвал нелегални мигранти при опит да избяга от

...
Хванаха мъж, превозвал нелегални мигранти при опит да избяга от
Коментари Харесай

Екшън в Хасковско: Преследваха шофьор с мигранти, той катастрофира

Хванаха мъж, превозвал незаконни мигранти при опит да избяга от инспекция в Хасковско, оповестиха от полицията.

На 6 юли, в хода на профилирана интервенция за определяне на лица, подпомагащи чужденци да обитават нелегално в страната, чиновници от ОД на МВР-Хасково придобили информация за автомобил, пренасящ мигранти.

На построено контролно-пропусквателен пункт на Автомагистрала “Марица “, пътен възел Димитровград-Хасково, униформени подали сигнал със стоп палка за инспекция на автомобил.

Водачът обаче траял придвижване, отбил за Димитровград и поддържал маршрут в посока Стара Загора. Колата била последвана от три патрулки с включени светлинни сигнализации, като навреме са известени и чиновници на ОД на МВР-Стара Загора.
 Министерство на вътрешните работи
По време на придвижването, лидерът неведнъж създавал действителни предпоставки за осъществяване на пътно произшествие. В региона на село Средец колата аварирала и от нея изскочили лидерът и 10 мъже, които създали опит да избягат, само че бързо били хванати от чиновниците на реда.

Задържан е 22-годишен гражданин на кърджалийското ссело Миладиново, превозвал чужденците - самоопределили се като жители на Сирия . По случая се води следствие.

На територията на региона се правят засилени инспекции за незаконен транспорт на мигранти, влезнали нелегално на територията на страната ни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР