Хванаха и затвориха в килия 600-килограмов крокодил, тормозел жителите на

...
Хванаха и затвориха в килия 600-килограмов крокодил, тормозел жителите на
Коментари Харесай

В Австралия „задържаха” 600-килограмов крокодил, изял 12 кучета

Хванаха и затвориха в килия 600-килограмов крокодил, тормозел жителите на австралийския остров Батърст. Той се хранел главно с кучета. Това заяви австралийският портал „ Найн нюс”.

Властите оставили животното в килия в локалния сектор. А влечугото е „ обвинено” в изяждането на 12 кучета и нахлуване над риболовец.



Местни поданици споделиха, че са виждали крокодила да преследва хора.

„ Изяде всички кучета, а има и доста деца в покрайнината, които се къпят във водата. Беше въпрос на време да изяде някой малчуган”, споделя един от обезпокоените родители.

Животното е доставено в специфична плантация за крокодили. То ще остане да живее там и ще се радва на компанията на женски от своя тип.

Влечугото ще живее още 50 години, считат експерти.



Не на всички места по света обаче крокодилите са считани за рискови. В индийско градче в начало на януари поданици погребаха своя, по думите им другар - женския крокодил Гангарама, починал от естествена гибел на цели 130 години.

На погребението на влечугото са пристигнали над 500 индивида, написа индийското издание „ Хидустан Таймс”.



Имало е и цяла траурна върволица. Тялото на крокодила е докарано до гроба му с трактор, отрупан с цветя.

По думите на жителите децата даже без проблем плували до един от най-опасните хищници в света, без да се тормозят за живота си. Индийците хранили своя другар крокодила с ориз и фасул. Смятат и да създадат монумент на влечугото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР