Хвалите ли вашите колеги за добре свършената работа? Колко често?

...
Хвалите ли вашите колеги за добре свършената работа? Колко често?
Коментари Харесай

8 неща, които трябва да казвате по-често на вашите колеги

Хвалите ли вашите сътрудници за добре свършената работа? Колко постоянно? Когато работите в екип, отдавате ли нужното самопризнание за напъните и заслугите на другите?

Истината е, че ние прекарваме по-голямата част от времето си на работното място, и все пак постоянно се държим с хората, които срещаме всеки ден, като с непознати. Имайки поради всички диалози, които завързваме в границите на работния ден, има няколко изречения, които могат да ни оказват помощ да спечелим доверието и уважението на нашите сътрудници, стига да се научим да ги споделяме по-често. Ето 8 от тях:

1.„ Вината в този случай е моя. “

Една от най-характерните черти на токсичните работни места е неспирната замяна на обвинявания и сочене с пръст. Прехвърлянето на виновността на тези места е неразделна част от всекидневието. Когато обаче става въпрос за компании, които имат фирмена просвета, основана на поддържане на почтено и отговорно държание, признаването на грешките е фактор, който може да усили доверието на другите у вас.

2. „ Справи се ужасно с това недоволство на клиента. “

Когато хвалите хората за техни съответни дейности или привички, вие укрепвате културните правила, които вършат компанията ви сполучлива и я трансформират в прелестно място за работа.

3. „ Имам потребност от твоя съвет по този въпрос. “

За страдание към момента има доста хора, които споделят визията, че търсенето на помощ е симптом на уязвимост. Това няма по какъв начин да е по-далеч от истината. Проучванията демонстрират, че хората, които постоянно търсят препоръки, се одобряват за по-компетентни и знаещи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР