Хутите публикуваха ново видео от борда на отвлечения Галакси Лийдър

...
Хутите публикуваха ново видео от борда на отвлечения Галакси Лийдър
Коментари Харесай

Хутите публикуваха ново видео от борда на отвлечения кораб с двама българи на борда

Хутите разгласиха ново видео от борда на отвлечения " Галакси Лийдър " с двама българи на борда. Материалът демонстрира ревизия на командващия военноморските сили на йеменските бунтовници.

Той разгласи, че неговите сили са в подготвеност да нападат всеки израелски транспортен съд, който минава през Бабелмандебския пролив в южната част на Червено море.

Генерал Мухамад Абдулнаби се е качил на борда на " Галакси Лийдър " дружно с други военни и се е срещнал с екипажа, демонстрират оповестените фрагменти.

Чуват се възгласи " Победа за исляма ". В неделя хутите обявиха, че са завладели товарния транспортен съд " Галакси Лийдър ", благосъстоятелност на израелски предприемач, като ответна мярка на израелските дейности в Ивицата Газа.

Морският съд сега се намира край пристанище Ходейда, на 430 морски благи от последната докладвана точка преди отвличането, демонстрират разбори на сателитни фотоси в американски медии.

Според анализите корабът е дошъл край Ходейда в понеделник.

" Заявяваме на Ционистката общественост, че Бабелмандебския пролив е алена линия и не можем да останем бездейни. Всеки граждански или боен транспортен съд за нас е законна цел. Предупреждаваме съдружниците на ционисткия зложелател и тези, които му разрешават да премине през протока, че също са законна цел. Оставаме в цялостна подготвеност и организираме бойни задачи до момента в който ционистите не прекратят нападенията над Газа ", разгласи военачалник Мухамад Абдулнаби, Военноморски сили на йеменските бунтовници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР