Хулиган блъсна жена пред градски двуетажен автобус, шофьорът светкавично зави

...
Хулиган блъсна жена пред градски двуетажен автобус, шофьорът светкавично зави
Коментари Харесай

Кошмарно ВИДЕО показа как хулиган блъсна жена пред автобус и какво се случи след това

Хулиган блъсна жена пред градски двуетажен рейс, водачът стремително зави и избави живота й, само че към този момент четвърти месец полицията в Лондон удря на камък и не може да открие наглеца.

Драматичната преживелица се разиграва на 5 май тази година, когато бягащ за здраве мъж изхвърли 33-годишната минувачка на моста " Пътни ", чието име полицията пази в загадка.

Само забележителният инстикт на лидера на двуетажния рейс Оливер Салбрис избави живота на дамата - безусловно за сантиметри. Запитан дали счита блъскането за съзнателно, водачът отвърна: " Да, в случай че бегачът не е бил кьорав ". Полицията подозира, че жертвата и хулиганът са се познавали. Скотланд Ярд пусна нови фотоси на търсения мъж с вярата някой да го разпознава.

" Гледах си пътя и внезапно видях конфликта сред бегача и дамата ", сподели Салбрис по време на първата си среща с медиите от май насам и прибавя: " Всичко беше на косъм, мислех, че ще я ударя. Ако не бях извъртял кормилото, щях да й размажа главата. Беше си чист инстикт - и популярност Богу! Изглеждаше, че той го направи преднамерено. Този би трябвало да бъде хванат и съден ".

След като спрял автобуса, водачът оказал помощ на дамата, която била в потрес. " Тя седеше на земята, плачеше, беше шокирана ". Мъжът освен не спрял, а траял да си тича, като за похлупак 15 минути по-късно се върнал по същия маршрут и минал още веднъж около жертвата си към Фулъм, където се допуска че живее.

Миналия месец полицията арестува 41-годишен американски предприемач, само че той потвърди, че по време на офанзивата е бил в Съединени американски щати.

Ето видеото, което скандализира Англия:



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР