Хубавото време тази неделя събра хиляди столичани пред храм-паметника Св.

...
Хубавото време тази неделя събра хиляди столичани пред храм-паметника Св.
Коментари Харесай

Крафт бира и бг дивеч на фермерския пазар в София

Хубавото време тази неделя събра хиляди столичани пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “, където се организира следващ фермерски пазар, съобщи Нова тв.

На пазара може да се откри безусловно всичко за трапезата, в това число българска крафт бира, бургери и дивечова скара. Всички производители са сертифицирани и стоките са с обезпечен генезис и непорочност, твърдят от сдружението „ Пазцари Юг ”, което е уредник на пазара.

На последните няколко пазара бяха преброени над 30 000 гости дневно. До края на годината всеки месец ще има огромен фермерски пазар, като кулминационната точка е планувана за Коледа. Тогава в допълнение ще има голям кулинарен фестивал с културна стратегия и доста вкусни изкушения.

“Скъсяваме веригата на доставки и даваме опция на хиляди хора да пазарят чиста и качествена храна “, съобщи изпълнителният шеф на “Пазари Юг ” ЕАД Николай Попов. Според него макар нашествието на огромните хранителни вериги, пазарите имат голямо бъдеще, защото всичко предлагано на тях е същинско и в пъти по-качествено от изкуствените артикули в магазините.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР