Хубавото на устройството на света и хората е фактът, че

...
Хубавото на устройството на света и хората е фактът, че
Коментари Харесай

Кой модел дамска чанта ви хареса най-много? Вижте какво разкрива това за характера ви (ТЕСТ)

Хубавото на устройството на света и хората е фактът, че всеки от нас е друг. Именно по тази причина и хората се развиват във всички сфери на живота. На един му харесва едно, на различен – друго. При дамите това е изключително изразено. Всяка дама има избрани желания, правила, стремежи. Светът би бил доста отегчителен, в случай че всички ние харесвахме едни и същи неща. Днес ви представяме един типично женски тест. Това, което би трябвало да извършите, е да си изберете модел дамска чанта. Изборът ви ще ви покаже някои неща от характера ви, които може и да сте пропуснали, а постоянно е плюс да се познаваме добре.

И по този начин, в случай че избрахте модел дамска чанта номер 1, то вие сте човек, който цени отговорността. Имате ясни правила и не се страхувате да отговаряте за дейностите си. Вие сте строги, само че обективни. Ако избрахте втората чанта, то вие сте деятелен и ангажиран човек. Обичате да поемете самодейността и не се притеснявате от работата и отговорностите си. Обичате да отделяте време за себе си и потребностите си.

Ако избрахте третата чанта, то вие държите на стила.

Обичате стилните облекла и аксесоари, които да създадат излъчването ви съществено и авторитетно. Умеете да се изразявате посредством облеклата си. Властни сте и умеете да ръководите другите хора. Ако избрахте четвъртата чанта, то вие сте съвременна. Следите новите неща в света и се стремите да не изоставате. Широкоскроени сте и не се притеснявате да рискувате. Ако избрахте петата чанта, то вие сте практична дама. Имате високо самочувствие и не позволявате на никого да ви командва. Общителна сте и умеете да разбирате останалите. Ако избрахте последната чанта, то вие държите на женствеността. Обичате да подчертавате положителните си черти. Вие сте странник по душа. Обичате да откривате нови места, неща и хора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР