Хубаво време с температури до 26 градуса в днешния ден.

...
Хубаво време с температури до 26 градуса в днешния ден.
Коментари Харесай

Хубаво време с температури до 26 градуса в днешния ден

Хубаво време с температури до 26 градуса в днешния ден. Сутринта те ще са сред 7° и 12°, в София - към 9°. Максималните пък - сред 21° и 26°, в София - 22°, оповестява Българска национална телевизия.

Ще бъде още веднъж слънчево, с повече облаци над Източна България, само че съвсем без превалявания. Вятърът ще се усили до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина до мощен и ще се ориентира от запад-северозапад, само че до вечерта ще отслабне.

По Черноморието облачността ще е променлива, следобяд намаляваща по-често до слънчево. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Ветровито време и в планините - ще духа мощен, по високите и открити елементи, краткотрайно плевел северозападен вятър.

Ще бъде слънчево, с оптимални температури в курортите от 10 градуса на Алеко, към 17-18 в Боровец и Пампорово и до 22° в Банско.

През първите дни от новата седмица ще бъде слънчево и още по-топло, като тук-там температурите ще доближат до 27 градуса. След това обаче следва заоблачаване, тук-там със слаби превалявания, а температурите последователно ще тръгнат надолу.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР