Хубави години бяха. Бяхме луди млади - експериментатори. Това заяви

...
Хубави години бяха. Бяхме луди млади - експериментатори. Това заяви
Коментари Харесай

Орлин Горанов проговори за живота си, казармата и изпуснатите възможности

Хубави години бяха. Бяхме луди млади - експериментатори. Това съобщи Орлин Горанов в ефира на Нова телевизия. " Няма неприятно човек да е отворен и да пробва да прави живота по-хубав в себе си и към себе си, да се пробва да усъвършенства това, което се случва. всяко едно заспиване е малко умиране, а пробуждане - малко раждане ", съобщи Горанов.

Относно поговорката, че животът на мъжа стартира след 60, той сподели: " Така споделят в Германия и австрия, дай Боже и тук да пристигна тази мисъл. доста ми е рано да върша генерални и капитални равносметки ".

" Животът не ми е бил отегчителен, може и да съм изпуснал моменти, когато птичката ми е кацала на дясното рамо, само че има още време ", сподели изпълнителят.

Той се изрече и по тематиката за казармата. " Нито една уважаваща себе си цивилизация не отхвърли тези наложителни месеци, в които младите, излизащи от живота си, научават доста неща, свързани с дисциплинираност, майка, дом, дете и така нататък Аз съм се клел пред флага на републиката да съм мъж и заслужен бранител на всичко - живота, мира, спокойствието ", добави Горанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР