Хубава новина за козметичните ни чантички, момичета! Най-продаваният фон дьо

...
Хубава новина за козметичните ни чантички, момичета! Най-продаваният фон дьо
Коментари Харесай

36 нюанса естествена красота

Хубава вест за козметичните ни чантички, девойки! Най-продаваният декор дьо загар на Estée Lauder, паметният и обичан, който потвърдено устоя 24 часа,  единствено от 15 до 25 март можем да го получим за 49 вместо за постоянните 89 лв..

Не е инцидентно, че е на пазара от 1997 година и е декор дьо загар #1 на Estée Lauder. Всички го обожават, тъй като е дългогодишен, усеща се леко, нанася се отмерено и има неповторима формула, създадена по този начин, че да подхожда на всеки цвят кожа. Без мазнини и контролиращ омазняването,  задоволително е да бъде нанесен единствено един път, с цел да получим убеденост през целия ден!



Покритието му е приблизително до компактно, задоволително е единствено едно нанасяне. С непрозрачен свършек и SPF10, не запушва порите и не провокира акне. Лек, удобен, не се разтича и не трансформира цвета си, не оставя и следи по облеклата ни.

се предлага в 36 нюанса за всеки цвят на кожата – от ярък до по-тъмен, и за всеки подтон – леден, безпристрастен, топъл.

Промоцията е от 15 до 25 март или до привършване на количествата и не се съчетава с други промоционални интензивности. Продуктът на промоционална цена може да бъде открит в следните обекти: представителни бутици на Estee Lauder: София, бул. Витоша 67 и Mall of Sofia.; парфюмерии Douglas & beauty zone; парфюмерии Sephora, както и в други магазини за селективна козметика.



 

 

С поддръжката на Estée Lauder
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР