Христо Стоичков заяви, че вече не счита Пари Сен Жермен

...
Христо Стоичков заяви, че вече не счита Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Стоичков отписа един от фаворите в ШЛ и даде големи шансове на други

Христо Стоичков съобщи, че към този момент не смята Пари Сен Жермен за любимец за спечелването на Шампионската лига през този сезон. Toй акцентира, че френските клубове в конкуренцията ще бъдат най-ощетени поради решението за прибързано преустановяване на сезона в Лига 1 поради пандемията от ковид. Футболната акция в Европа беше прекратена през март, а упованията са доиграването на Шампионската лига да бъде през авугст.
 Мбапе не счита да форсира прехвърлянето си в Реал Мадрид
" Първо би трябвало да стане ясно дали изобщо ще се доиграят всички шампионати, само че по принцип никой не може да планува с акуратност в каква форма ще бъдат тимовете за четвъртфиналите - разяснява Стоичков за " Тутомеркатоуеб”. - Всички считаха Пари Сен Жермен за един от любимците, само че френският футбол беше спрян и тимът ще може да се завърне на терена най-късно спрямо останалите и то след пет месеца без формален мач. Това важи и за Лион, който има задатък от 1:0 против Ювентус, само че също ще би трябвало да чака до август за реванша ".

Германското състезание беше първото от водещите 5 в Европа, в които сезонът беше възобновен през предишния уикенд. Затова и Стоичков смята, че клубовете от Бундеслигата ще имат известно преимущество при доиграването на Евротурнирите. " Байерн и Република България Лайпциг към този момент започнаха да играят, което значи, че те няма да имат толкоз натоварена стратегия и когато пристигна време за Шампионската лига, те ще бъдат в най-хубаво положение ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР