Христо Стоичков смята, че Бразилия и Аржентина са основни фаворити

...
Христо Стоичков смята, че Бразилия и Аржентина са основни фаворити
Коментари Харесай

Стоичков сподели кои са фаворитите за световната титла

Христо Стоичков счита, че Бразилия и Аржентина са съществени любимци за продобиване на международната купа, само че чака мощна конкуренция от водещите европейски тимове. Мондиалът през тази година в Катар ще се състои в нетрадиционното време през ноември и декември, което също ще окаже своето въздействие, счита носителят на " Златната топка " за 1994 година.

" Много са тимовете, които са любимци за Световното състезание. Естествено, Бразилия и Аржентина са двата тима, които играят най-хубав футбол, само че от Европа не изключвам Испания, Германия, Франция, Белгия, Дания. Ще бъде огромна борба. За първи път ще се играе Мондиал по това време на годината, което е ново за футболисти и треньори, тъй като в този момент вървят националните шампионати, те ще би трябвало да се спрат, подготовката и настройката е напълно друга. Но това е ориста на футболиста - би трябвало да бъде квалифициран и подготвен да изиграе седем мача и да вдигне купата на международен първенец ", съобщи Стоичков.

Той на визитата си в Пазарджик по отношение на прояви в града за Седмицата на мира. " Трябва да носим мира в себе си. Да няма завист и злоба, тъй като няма да стигнем до средата, в случай че ги има. Мирът е необходим за целия свят. Спортът сплотява, само че постоянно и разединява. По наше време обединихме хората и те се радваха, ходеха по стадионите. Надявам се това време да се върне. Хората да вървят по стадионите и да има хубави мачове ", сподели още той.Стоичков от много време се занимава с журналистическа работа за ефирен канал Мексико. " Мотивацията е една и съща. Без да си стимулиран и без да знаеш какво имаш в деня няма по какъв начин да постигнеш нищо. Така съм бил като футболист, по този начин съм и в публицистиката. Аз съм подготвен с всеки един въпрос, с всеки човек, който ще бъде интервюиран, да бъде квалифициран, аз да бъда квалифициран. Тази година сме създали 100 изявленията от диаметър, който пожелах аз и моите сътрудниците от малкия екран. Когато имаш колектив, е доста по-лесно да постигнеш задачите си. Това са изявленията със международни първенци. Очакваме да видите и едни хубави документални филми.Съвсем неотдавна легендата на българския футбол се видя с огромната звезда на Аржентина Лионел Меси и взе изявление от него.

" Много неща си говорихме. Готви се по най-хубавия метод. Мисълта му е също тази година да направи мощен сезон с ПСЖ - благополучен и по-спокоен и по-концентриран от предходната година. Все отново да смениш Барселона след толкоз години, да отидеш в друга страна, с различен език и друга просвета не е елементарно ", сподели Стоичков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР