Христо Стоичков ще присъства на утрешното дерби между ЦСКА и

...
Христо Стоичков ще присъства на утрешното дерби между ЦСКА и
Коментари Харесай

Христо Стоичков преди дербито: Искам ЦСКА да се наслаждава на играта и да зарадва публиката

Христо Стоичков ще участва на утрешното дерби сред ЦСКА и " Левски ". Легендата на българския футбол се завърна за няколко дни в родината и донесе " Златната топка " на стадион " Васил Левски " за промоцията на своята най-нова книга. Тя е отдадена на децата, които могат да научат по какъв начин Стоичков се качи на футболния Олимп.

" Вие сте бъдещето на футбола ни. Тренирайте крепко и вярвайте в фантазиите си. Сами ще може да прочетете по какъв начин го направих аз. Никога не се отхвърлих макар компликациите в живота ми. Бях лоялен на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го реализира, в случай че е предан до дъно. Пред вас желая да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за жалост не са измежду нас към този момент. Но моето самопризнание и бездънен реверанс е за тях. Мечтая един ден да видя измежду вас герои на България, които да задминете триумфа ни от 1994 година. ", пожела някогашният нападател на " Барселона " на децата.

Също по този начин Камата пожела триумф на ЦСКА в утрешния мач с " Левски " и прикани " алените " да се любуват на играта и да зарадват публиката.

" Знаете, че съм цесекар. Желая триумф на моя тим. Да играят, да се любуват и публиката да се радва. Ще бъда на следващия ден на мача 100%, тъй като ми се отдаде такава опция ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР