Христо Стоичков ще бъде сред официалните гости при откриването на

...
Христо Стоичков ще бъде сред официалните гости при откриването на
Коментари Харесай

Христо Стоичков официален гост на откриването на Европейското

Христо Стоичков ще бъде измежду формалните посетители при откриването на Европейското състезание за мъже във Варна през днешния ден, оповестиха от БФ Волейбол. Футболната легенда ще следи първата среща на България, която опълчва отбора ни против Испания. Двубоят е в зала „ Конгресна “ на Двореца на спорта от 20:30 часа .

Стоичков е измежду най-големите другари на българския волейбол . Кавалерът на „ Златната топка “ постоянно поддържа националните ни тимове. В профила във Фейсбук на своя бранд Стоичков написа:

„ Днес е волейболният ден на България! Ще бъда в Двореца на спорта във Варна да поддържам нашите при откриването на Европейското състезание против Испания! А с цялото сърце имам вяра, че дамите ни ще победят Нидерландия във Флоренция и ще се класират на полуфинал! Поздравления за моя огромен брат Любо Ганев за всичко, което прави! “

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия /31 август/, Украйна /2 септември/, Хърватия /3 септември/ и Словения /5 септември/. Всички срещи на българския народен тим са от 20:30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17:30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите – на 11 септември.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР