Христо Стоичков продължава представянето на биографичната си книга Историята. Поредната

...
Христо Стоичков продължава представянето на биографичната си книга Историята. Поредната
Коментари Харесай

Стоичков пред bTV: Сега внучка ми Миа е моето най-голямо съкровище

Христо Стоичков продължава представянето на биографичната си книга " Историята ". Поредната му спирка е " българският " Чикаго, където Камата зарадва над 400 деца в едно от родните учебни заведения там.

Модерния ляв отдели време и за особено изявление пред bTV, в което се върна обратно към оново незабравимо лято на САЩ'94. Стоичков носеше със себе си и " Златната топка ", само че показа, че сега най-голямото му богатство е неговата внучка Миа.

" Искам да благодаря на хората, които проведоха това събитие и на всички, които пристигнаха довечера. Видях доста мои сътрудници, които играха през годините в " Чикаго Файър ", Божидар Искренов пристигна особено от Вашингтон, Багата пристигна. Това са неща, които не се не помнят. Хората, които довечера бяха тук, са били очевидци на това Американско лято. То стартира тъкмо в Чикаго с успеха против Гърция с 4:0. Една хубава вечер! ", сподели именитият №8.

" Никога не може да се повтори. Много неща липсват. 50 години са доста. Ние няма да ги изкараме. Аз от дълго време съм загърбил българския футбол "
Камата зарадва стотици български деца в Чикаго (СНИМКИ) Стоичков показа книгата си и сподели "Златната топка "
" Сега имам доста повече време за фамилията. За момента внучка ми Миа е най-голямото ми богатство. Да се надявам, че ще има и други. С нея ми стартира и свършва денят "

" Следващото показване ще бъде в България. Има градове, за които сме дали обещание още от предходната година - Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен, Русе. След това има огромно турне в Барселона и Канада "

" В книгата има доста неща, които сме претърпяли и ще бъдат от изгода на младото потомство. Мен не ме е позор да кажа, че съм играл с батковци. Те ме одобриха в националния тим, в ЦСКА. Но в този момент, в случай че кажеш на някой да ти донесе едно шише вода, една топка или да ти лъсне обувките - няма късмет. Сега почва носа да му гледа нагоре, в случай че вали, ще се удави. Той не знае защо става въпрос, не знае какво е да живееш в нашата съблекалня ", показа Стоичков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР