Христо Стоичков бе подложен на яростна критика от испанския вестник

...
Христо Стоичков бе подложен на яростна критика от испанския вестник
Коментари Харесай

Испански вестник за Стоичков: Той беше консул с ботуши и...

Христо Стоичков бе подложен на гневна рецензия от испанския вестник " Марка " поради политическата си интензивност напоследък. Носителят на " Златната топка " нападна вицепремиера на страната Сорае Саенс де Сантамария и нейното семейство поради конфликтите на референдума за самостоятелност на Каталуния, заяви bTV.

Впоследствие той бе отхвърлен от поста почетен консул на България в региона. " Марка " разгласява обичайния си публицистичен разбор, който обобщава най-важните събития през миналата седмица.

" Почетният консул би трябвало да има ДНК, съгласно което да пие чай с ръкавици. От подобен посланик би трябвало да се чуват благи думи, а не кавги. Цяло знамение е, че Стоичков изобщо беше консул на България в Испания поради своя свадлив речник и думи, които постоянно са били отвън признатите в протокола.

Той като че ли изпълняваше ролята си с туника, ботуши и разрошена коса. През предходната седмица беше спрян в името на дипломацията, костюмите и лачените обувки. Стоичков няма по какъв начин да пасне в профила на почетния консул ", показва " Марка ".
тагове испански вестник Христо Стоичков разрошена коса туника ботуши
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР