Христо Стоичков атакува Анфийлд! На 28 март Камата ще поведе

...
Христо Стоичков атакува Анфийлд! На 28 март Камата ще поведе
Коментари Харесай

Стоичков атакува Анфийлд

Христо Стоичков нападна " Анфийлд "! На 28 март Камата ще поведе легендите на Барселона против звездите от предишното на Ливърпул. Никога до момента Стоичков не е играл на митичния стадион, който тази пролет ще ликува с първа купа в британския футбл от 30 години насам. " Анфийлд " постоянно е хазаин на сходни мачове, а в последните години там гостуваха Байерн (Мюнхен) и Реал Мадрид със своите митове.

Идолите на Барселона провокираха страховит възторг в колумбийската столица Богота. Стоичков и компания приключиха 1:1 против домакините, откакто към този момент завоюваха първата аудиенция в страната с 4:0 в Кали. След двата си гола в миналата среща още веднъж за Барса се разписа аржентинецът Хавиер Савиола. Преди старта на мача двамата най-именити в тимовете - Христо Стоичков и Карлос Валдерама, размениха фланелите си, до момента в който публиката скандираше имената им.

" Беше неописуемо възприятие ", описа Камата за " Труд " от Богота. - Хората в Колумбия схващат доста от футбол и знаят да почитат. Мачът беше забавен, макар годините ни се сборихме крепко. Барселона е влик клуб и където да отиде, ползата към тима е голям. Следващата ни колекция е " Анфийлд ". Ще се веселя да видя моите другари от Ливърпул отпред с Юрген Клоп ".

Стоичков се прибра в Маями, с цел да продължи работата си в американския тв колос " Унивижън ". Скоро ще започва и турнето му на Стария континент - планувани са визити с екипа на медията в множеството от градовете, които ще са домакини на мачове от Евро 2020.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР