Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е

...
Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е
Коментари Харесай

Член на МГЕРБ загина при тежка катастрофа край Ловеч

Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е измежду починалите при зверска злополука край града предходната нощ. " При тежък пътен случай нощес е умрял нашият безценен другар и сътрудник Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, единствено неизмерима тъга. МГЕРБ изрича най- откровени съболезнования на фамилията ", оповестиха от младежката организация на дясната партия. 
 
" Още не мога да допускам. Почивай в мир, Ице! Никога няма да те забравим! ", написа някогашният министър на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков, който е лидер на листата на ГЕРБ в района, във фейсбук. 
 

За злополуката с трима починали и двама потърпевши на пътя Ловеч-Плевен заяви Окръжната прокуратура, която управлява следствие по досъдебно произвеждане по отношение на злополуката. 
 
По първични данни на 7 август към 23,56 ч. на път II-35 Ловеч-Плевен (при км 35+700 в региона на бензиностанция " Шел " ) при мокра пътна настилка и на дясна крива лек автомобил " Ауди ", пътуващ в посока към Ловеч, с лидер 22-годишен мъж от Ловеч е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където е последвал удар в движещия се в посока от Ловеч към Плевен лек автомобил " Фиат ", ръководен от 32-годишен мъж от Плевен.
 
В резултат на произшествието на място са умряли лидерът на " Фиат " -а и двама пасажери от " Ауди " -то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил " Ауди " и 20-годишна пътничка от същото транспортно средство са настанени в болница в тежко положение. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР