Христо Крушарски ще продължи да държи 50% от акциите на

...
Христо Крушарски ще продължи да държи 50% от акциите на
Коментари Харесай

Христо Крушарски остава собственик на 50 % от акциите на Локо

Христо Крушарски ще продължи да държи 50% от акциите на " Локомотив " (Пловдив). Това заяви предприемачът пред 24plovdiv.bg.

" До края на предходната година трябваше да трансферира тези акции на новото управление на клуба при избрани условия, само че те не бяха изпълнени. При това състояние аз оставам техен притежател ", съобщи някогашният необут на " черно-белите ". Той разясни, че при този процес на събитието ще организира диалог със сегашните шефове на клуба в лицето на Адам Сотков и неговите хора, с цел да обсъдят по какъв начин ще се ръководи клубът в бъдеще.

" Сегашните шефове финансират " Локомотив " (Пловдив) към този момент цяла година. Те държат 50% от акциите, които им трансферирах, когато подписахме контракта за промяната на собствеността. Трябваше да им дам и останалите, само че както ви споделих, договорката не влезе в действие, защото не бяха изпълнени клаузите по нея ", добави Крушарски. Той разясни, че няма проблеми с осъществените до този миг продажби и покупки на футболисти. Ще упорства обаче като съсобственик да взе участие в ръководството на клуба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР