Христо Иванов вижда, че не може да овладее съдебната власт.

...
Христо Иванов вижда, че не може да овладее съдебната власт.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пеевски:Христо Иванов вижда, че не може да овладее съдебната власт, иска избори

Христо Иванов вижда, че не може да овладее правосъдната власт. Всичко това го прави единствено един човек – Христо Иванов, той желае избори.  Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски  пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews: 

Текстът, за който се приказва персонално сме го написали с Кирил Петков и е координиран с ГЕРБ.

Благодаря на моя другар Кирил, че го удостовери. Има две други точки – за службите и следствената загадка. Трябва да знаете истината – два пъти е имало решение за промяна на шефа на ДАНС – с военачалник Атанасов и с кандидатура на съветника на Денков – Веселин Марков, на която Петков се опълчи откакто беше склонен в началото.
За нас, от Движение за права и свободи, службите работят добре с нашите европартньори. Смятаме, че началниците работят по най-хубавия метод със западните сътрудници.
Желание за преодоляване на службите има. Къде име казусът, не мога да схвана?
За следствената загадка, че не са се разбрали, си е тяхно решение. Ние щяхме да сме срещу. След като видях, че хората, с които правихме Конституцията, не знаят какво да вършат с мандата…
Христо е бил всеки ден в моя кабинет и сме писали Конституцията. Номерът с врагът Движение за права и свободи няма да мине.
Ако олигархията желае да превземе правосъдната власт с всички демократични средства ще спрем това. Лъжата би трябвало да свърши. ПП-ДБ с „ Възраждане “ не могат да работят, ние също. Хората на Движение за права и свободи не са втора класа, те са първа класа, като всички български жители. Отвод не може да е прави, има мандат. Ако желаят да се извиняват, да си простят. Да бъдат виновни към страната “, добави Пеевски.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР